Животът на британското кралско семейство ни се струва като истинска приказка. Красотата сякаш ги заобикаля отвсякъде. Започвайки от любовта на британци към кралските представители, стигайки до дрехите и бижутата им.

Немалка част от аксесоарите на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са наследство от майката на съпрузите им –принцеса Даяна. Въпреки че не е до тях, носейки нейни бижута двете херцогини поддържат образа на любимката на англичани. Принц Уилиам коментира пред медиите, че изпира този пръстен, защото иска да е сигурен, че "майка му няма да пропусне този вълнуващ момент". Но освен сантиментаната стойност на бижутата реалната им също не е малка. Годежният пръстен на Кейт струва 300 000 лири. Но може да е ваш за по-малко 20 лири.

Естествено, говорим за реплика, която британската верига магазини Mark&Spencer предлага на дамите, които харесват елегантния стил на Кейт. Пръстенът прилича изключително много на оригинала. Естествено камъкът не е сапфир, нито има диаманти около него. Но ефектът се приближава максимално. С този пръстен ще сте също толкова стилни и елегантни, колкото е и Кейт Мидълтън.