Вълненията преди Свети Валентин тази година ще бъдат запомнени с необичаен букет - от кисели краставички. Ако не ви звучи достатъчно оригинално, тогава си направете букет от понички. Но нека не се отклоняваме от произведението на "Grillos Pickles".

Букет от кисели краставички... Честно казано, съжаляваме че не сме се сетили по-рано за това чудо, предвид абсурдните вдъхновения в Инстаграм, който не спират всеки ден.

Снимка: Grillos Pickles

Бостънската компания за кисели краставички вдига толкова високо летвата, че направо изчезва от поглед - създали са този единствен по рода си букет от кисели краставички, който макар че няма да се продава, случи като чудесно вдъхновения за Деня на влюбените feat. Трифон Зарезан.

Всичко, което трябва да си осигурите, за да направите този букет, са кисели краставички, дървени шишове, на които да ги забодете, както и ваза, в която да ги сложите. Чувствайте се свободни да добавите и пресен копър, вместо декоративна украса от кварталния цветарски магазин. 

Цветята и шоколадовите бонбони за Свети Валентин са толкова 2018-а, че ще бъдем значително по-щастливи да получим този ядлив букет от кисели краставички. Ще го оцените, ако имате махмурлук на следващия ден.