Датата на раждането все повече наближава - първото дете на Ким Кардашиян и рапъра Кание Уест ще се роди след малко повече от месец – в началото на юли. Бъдещите мама и тате вече са планували къде ще стане и колко ще струва раждането. Не сме очаквали друго освен лукс, лукс и лукс, разбира се, а крайната сума засега се изчислява на над 1 млн. долара.Когато моментът настъпи, Ким ще влезе в медицинския център Cedars-Sinai в Лос Анджелис, където вече е запазена луксозна стая. Наемът й на ден възлиза на 4 хиляди долара. Очаква се бъдещата майка да прекара най-малко три дни в центъра, докато възстанови силите си след раждането.Допълнително двойката е похарчила хиляди долари, за да осигури комфорта в стаята, която ще бъде оборудвана с вана, две легла и плазмен телевизор. Ще има и допълнителна чакалня с диван и маса, която по изискване трябва да бъде декорирана с бели рози.

Поканата за бебешкото парти е музикална кутия, специално поръчана от бъдещите родители.В случай, че двойката не остане доволна от храната, която сервират в медицинския център, Ким вече е уговорила любимите си ресторанти да бъдат на нейно разположение по телефона за целия й престой след раждането.

Ето така изглежда пък бебешкото креватче, което вече е купено. Според американските медии то струва 4000 долара и се продава в лимитирана серия.Специално нает фотограф пък ще заснеме първата седмица на звездата като майка, за което ще получава по хиляда долара на ден. За да е сигурна, че ще изглежда добре по време на самото раждане, Ким похарчила миналия месец в Париж „скромната сума” от 25 хиляди долара за луксозно бельо. Източник на National Enquirer magazine заявил, че звездата нямала никакво намерение да облича скучните болнични облекла, които носят всички останали майки.И ако всички тези разходи не надхвърлят сумата от 1 милион долара, то нещото, което се очаква да го направи е традиционният подарък, който таткото подарява на майката, за да компенсира всичките й мъки по време на бременността и раждането.

Определено бременността на Ким не е най-доброто нещо, което й се е случвало.Кание Уест наистина ще трябва да се постарае с подаръка, заради големите неудобства, които преживя Ким – подуването на краката, потенето, сутрешното гадене, наддаването на тегло и големия корем...