Еврика! 5 дена след като Ким Кардашиян и Кание Уест посрещнаха новоредената си дъщеричка, източник – близък на 32-годишната реалити звезда потвърди, че името на бебето е Норт Уест (North West). В буквален превод на български името означава Север Запад.

Актът за раждане вече е факт и в него няма презиме. Първото дете на Ким и 35-годишния рапър обаче си има псевдоним – ще й викат Нори за по-кратко.
Слуховете около името се въртяха основно около име, започващо с буквата „К”, не само защото имената на родителите започват с нея, а и заради традицията в семейството на Ким. Лелите на бебето се казват Къртни и Клои Кардашиян, Кайли и Кендъл Дженър, а баба му - Крис Дженър.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Друг слух пък предполагаше, че новороденото ще се казва Кайдънс Донда Уест. Второто име – Донда, идва от името на вече покойната майка на Кание. Тя почина в края на 2007 г. поради усложнения по време на пластична операция.

Норт Уест се роди с 5 седмици по-рано от предвиденото - на 15 юни в медицинския център Cedars-Sinai в Бевърли Хилс. Терминът на Ким обаче беше предвиден за 12 юли – рождената дата на майката на Кание.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos