Тя е навсякъде и по-всяко време. Ким Кардашиян става все по-известна с всеки следващ ден благодарение на световното медийно отразяване на всеки неин жест.

Точно когато се питахме "още колко време пищната й фигура и светските й изяви ще успеят да я задържат на върха", ето че, 35-годишната Ким ни изненада с интервю, дадено на сп. "Rolling Stone" както и с изказа си: "Вярвам, че съм много по-умна, отколкото съм представяна".

За корицата Ким застана пред обектива на известния фотограф - Тери Ричардсън. Интервюто обаче засяга много по-дълбоки въпроси – като тези, отнасящи се за връзките между хора от различни раси, феминизма (за който заема здрава позиция и я отстоява), съпруга й Кание Уест, и неотдавнашната трансформация на доведения й баща, отразена със заглавие "Call Me Caitlyn", на корицата на последния брой на сп. "Vanity Fair".

В интервюто, Ким разказва за момента, когато е била една на 22 години и разбира, че доведеният й баща носи женски дрехи. За повече подробности, си купете последния брой на „Rolling Stone”, който излиза в продажба днес или прочетете повече онлайн тук.