Звездата от „Подземен свят“ и цялото ѝ семейство са поставени под карантина заради COVID. Това съобщи самата тя в интервю за списание „Stella“.

„Заразих се с COVID и се чувствам доста зле“, сподели тя. Съпругът ѝ не е имал симптоми, но и неговият тест е излязъл положителен. „Той много се заяжда с мен заради това. Според него причината е, че плува в студена вода, а аз не.“

Снимка: Getty Images

Кийра Найтли е майка на две момичета – на 6 и на 2 години. Тя разкри, че и двете ѝ дъщери също са хванали вируса, но са се възстановили много по-бързо, отколкото се справя самата тя.

Снимка: Getty Images

Най-новият филм на Кийра Найтли ще излезе на 3 декември. Филмът се нарича „Тиха нощ“ и е черна комедия за група хора, които празнуват последната Коледа, докато очакват апокалиптично природно явление, което ще убие всички хора на света.

В интервюто си Кийра Найтли сподели, че снимките на филма в началото на 2020 г. са съвпаднали с началото на COVID пандемията.

„Снимахме сцени, в които храната в магазините свършва, докато новините бяха пълни с информация, че хората са изкупили всичката тоалетна хартия.“