Нови черни сценарии за отношенията между Кейт и Уилям стигат дори до развод между двамата. Феновете на кралската двойка активно публикуват коментари, с които се опитват да предизвикат официално изявление от страна на двореца какво се случва с двойката, пише Mondo

Последователите на кралската двойка стават все по-активни:

"Ще ги притиснем да признаят за развода"
"Бъкингамският дворец със сигурност знае, че разводът е в процес, но ги покрива"
"Те вече нино не ни казват"
"Те може вече да не са разделени, но ситуацията между тях със сигурност не е най-добрата"

42-годишната принцеса на Уелс Кейт Мидълтън разкри в края на март, че има рак и е на превантивна химиотерапия. Тогава кралски експерти заявиха, че тя е била принудена да запише видео и да говори за здравето си. Причината? Появиха се все повече  теории, че тя е починала, а на събития и снимки се появява нейна двойничка.

Една от най-изявените спекулации беше, че принц Уилям е изневерил на Кейт със Сара Роуз Ханбери. Тези подозрения се тиражираха толкова усилено, че и самата Сара коментира твърденията, като ги отрече.

Кейт и Уилям отпразнуваха 13-ата годишнина от сватбата си в края на април. Това за кратко заглуши слуховете, че бракът им е в края си. В деня на смъртта на принцеса Даяна пък много британци поднасяха цветя за здравето на Кейт. 

Амай Ариет разкри, че Кейт Мидълтън и принц Уилям преминавали през ада. Тя е работила като стилист за трите деца на принца и

принцесата на Уелс.

След коремната операция на Кейт Мидълтън, тя била шокирана да разбере и за последвалата диагноза рак.

"В момента съм разбита, мисля, че минават през ада, надявам се да се върнат", каза тя.

Снимка: Getty Images

Дизайнерката сподели повече и за работата си като стилист за принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

"Обличането на членовете на кралското семейство ми дава голямо удовлетворение, наистина ме е грижа за външния им вид." 

Кейт получи много силна обществена подкрепа и от свекъра си, крал Чарлз, на когото пък беше открит тумор след рутинна проверка на панкреаса. В изявлението си Чарлз я нарече "Моята любима снаха".