Турнето на Бионсе може да е най-обсъжданото събитие това лято, но догодина кралските особи ни готвят достоен конкурентен проект. А главният изпълнител дори не е роден! Източник на US Weekly издава, че предстоящият вързоп от радост е вече готов да потегли с херцога и херцогинята на Кеймбридж през пролетта на 2014 г. на кралско бебешко турне.

Информацията гласи, че пътуванията за Австралия и Нова Зеландия са планирани. (Някога принцеса Даяна също заведе 9-месечния принц Уилям на другия край на света – пътуването й до Австралия с принц Чарлз през 1983 г.)

Терминът за раждане на 31-годишната Кейт е 11 юли, но както тя сама отбеляза през април: „Бебетата си имат свой собствен дневен ред“. Новината ще бъде обявена официално първо с надпис в златна рамка, поставена зад портата на Бъкингамския дворец. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Въпреки че това е много лично събитие и съкровено преживяване, херцогът и херцогинята осъзнават, че това е време за национално празнуване и ще има много висок интерес към бебето. Те разбират, че много хора ще искат да споделят това щастие.“ – Това каза техният говорител през юни.

След пристигането на новороденото, принцът ще си вземе двуседмичен отпуск по бащинство преди да продължи със задълженията си към военновъздушните сили. Междувременно Кейт и бебето ще се местят ту в Лондон, ту в Беркшир, където са родителите й. А през септември младото семейство най-сетне ще се установи в апартамент 1А на двореца Кенсингтън, където Мидълтън поставя последните щриха в дизайна на обновената детска стая. 

Парад за деня на Свети Патрик от 1-ви батальон на ирландските гвардейци, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos