И буквално, и в преносен смисъл, дукесата на Кеймбридж излъчваше блясък и стил по време на първата официална вечер, на която се появи след раждането на престолонаследника на Великобритания Джордж Александър Луи. По всичко изглежда, че Кейт е готова да се върне към задълженията си на принцеса и благотворителните събития, които обикновено посещава заедно със съпруга си принц Уилям.

Херцозите на Кеймбридж присъстваха на гала вечеря на фондация Tusk, на която самият принц е трябвало да изнесе официална реч.

Първият семеен портрет на Кейт, Уилям и Джордж Александър Луи>>

Естествено обаче, всички погледи бяха вперени не в принца, а в неговата половинка. Впечатление направи не само добрият избор на дрехи, но и стегнатото тяло, което Кейт Мидълтън показа.

На 22 септември ще се навършат едва два месеца от щастливото събитие, но принцеса Кейт демонстрира перфектни форми за жена, която е родила преди по-малко от 60 дни. Нямаше и следа от коремчето, което показа ден след хубавата новина пред болницата в Лондон, когато двамата с Уилям запознаха малкия Джордж със света.

Кейт Мидълтън сред най-добре облечените звезди на 2013>>

Красивото тяло на дукесата беше облечено в блестяща дълга рокля Jenny Packham, допълнена от сандали на платформа Jimmy Choo и диамантени бижута.