Днес е първият ден от годината на Дървената овца  (коза). След като ви запознахме с всичко хубаво, което ще ни донесе годината на Дървената овца, но само при условие, че открием верния път към хармонията със себе си и света, ще ви разкрием и всичко онова, което може да очаквате от нея, според  знака, под който сте родени.

Без да ви плашим, китайските астролози предупреждават, че годината на Овцата, освен благоденствие, може да донесе и бедствия от икономически глобален характер и бум на заболяванията по света. Това, което ще ни спаси обаче според тях, е вътрешната сила, самоувереността и готовността да помагаме. Ето какво е необходимо да знае всеки един от знаците от китайския хороскоп:

ОВЦАТА
Родените в годината на Овцата ще постигнат големи успехи и в личностен, и в професионален план.  Финансовото им положение ще се стабилизира. Ще бъдат здрави и влюбени. Препоръката на астролозите обаче е да не рискуват прекалено много и да не се хвърлят през глава към всичко, което им  изникне пред очите.

МАЙМУНАТА
Успешна ще е годината и за родените под знака на Маймуната . Ще се радват на крепко здраве. Те обаче могат да си спечелят не малко недоброжелатели. Съветът на астролозите е да не харчат твърде много и да бъдат по-отговорни.

ПЕТЕЛЪТ
За родените в годината на Петела годината на Овцата е година на изненадите. Ако не се научат да подхождат сериозно към ангажименитите и работата си, могат да си навлекат неприятни ситуации, излизащи от рамките на собствената им власт. Препоръката на китайските астролзи е да запазят здравия разум, да бъдат бдителни и предпазливи.

КУЧЕТО
С негативни емоции се очартава да се сблъскат и родените в годината на Кучето. За да избегнат сложния лабиринт, в който рискуват да навлязат, е добре да се вгледат в собствените си грешки и да се опитат да ги поправят.  Това ще им помогне да се развият в личен и професионален план. В противен случай рискуват да тъпчат на едно място.