Канени сте на погача на бебе, на годеж или сватба? И нямате ни най-малка представа от подаръка, който трябва да купите? Вижте няколко добри и оригинални идеи за всеки един повод:


#Рожден ден
Както и при избора на букет за рожден ден, така и при избора на подарък по същия повод, е желателно предварително да се осведомим и съобразим избора си на подходящ подарък според любими на рожденика занимания, хобита, професия, дарби, умения, интереси и т.н. Хобито му е рисуване? Акварелни боички или платно са идеалният подарък. Обожава да катери планините? Ще зарадвате рожденика с нова раница или чифт качествени планинарски обувки.

 

#Имен ден
Класически и стилен подарък, с който ще зарадвате именика на личния му празник, е иконата със светец, чието име носи той. Друг прекрасен, но и традиционен подарък за имен ден, е ангелче с послание за щастие и любов. Лъжичка с изографисано върху нея име на празнуващия пък е чудесен избор за имен ден на дете. Оригинален подарък за случая е и колие или гривна с името на именика, изографисано върху нея. Ако пък подаръкът е предназначен за мъж или любим, може да изографисате името му върху часовник или запалка.

#Годеж
При годеж по стара българска традиция е прието свекървата да дарява на бъдещата си снаха златна гривна или медальон. Според обичая майката на булката пък най-често подарява на младоженеца часовник. Ако пък вас ви поканят на годеж...