Лятото на 2024 г. ни донесе един от най-неочакваните музикални хитове, вдъхновен от вайръл видео на TikTok инфлуенсърка.

Историята на това как обикновена шега в социалните мрежи се превърна в музикален феномен, включващ суперзвездата Давид Гета за пореден път доказва супер силата на социалните мрежи.

Меган Бони, по-известна като Girl On Couch в TikTok, публикува кратко видео в края на април 2024 г., което бързо се разпространи из социалната мрежа и събра над 53 млн. гледания.

В него тя казва, че търси мъж, който работи във финансовите среди, висок със сини очи и с тръст фонд.

Видеото е замислено като шеговита сатира на самотните момичета, които мечтаят за перфектен партньор с невъзможен списък от изисквания.

„Просто си помислих, че ще е забавно да направя видео, в което да се подигравам с онези самотни момичета, които винаги се оплакват, че са свободни, но въпреки това имат невъзможен списък с изисквания към от бъдещото си гадже, а между другото, аз също влизам в това число“, споделя Меган.

ПЪТЯТ КЪМ МУЗИКАЛНАТА СЦЕНА

Краткото видео бързо привлече вниманието на няколко известни диджеи, включително Alesso и Loud Luxury. Със своите харизматични вокали и закачлив текст, видеото на Меган беше идеално за музикален ремикс.

 

Билен Тед бе първият, който направи ремикс на песента, като създаде „Man In Finance (G6 Trust Fund)“. В този ремикс той използва мелодията на хитовото парче на Far East Movement „Like a G6“, добавяйки към него ритмичните вокали на Меган.

КОЛАБОРАЦИЯТА С ДЕЙВИД ГЕТА