Кайли Дженър обяви в социалните мрежи, че с Травис Скот очакват второто си дете заедно - като го направи по възможно най-чаровния начин, пише Fox News.

Във вторник риалити звездата и собственичка на бюти бранда Kylie Cosmetics сподели трогателно видео в Инстаграм профила си, на което се вижда как двамата със Скот посещават профилактични прегледи, преди да съобщят радостната новина на света.

Крис Дженър също се включва във видеото, възкликвайки: "Това е най-щастливият ден в живота ми!"

24-годишната Дженър и 30-годишният Скот вече са родители на 3-годишната дъщеря Сторми Уебстър, която също виждаме как научава вълнуващата новина, че скоро ще бъде по-голямата сестра в семейството на Дженър, като целува целува корема на майка си от вълнение.

Травис Скот също е заснет да се усмихва до уши от щастие, докато придружава Дженър на прегледите й.

Въпреки често неясния статут на двойката, източник казва пред Fox News миналия месец, че Дженър никога не е искала да има деца от никой друг, освен от изпълнителя на хита "Butterfly Effect".

"Кайли и Травис са невероятно близки - независимо от това дали са заедно или не през даден месец - така че не бих заложил, че тя ще има деца с някой друг, освен него", казва източникът.