Последната почивка на Никол Шерцингер засилва все повече витаещите в пространството слухове, че тя и нашият най-добър тенисист Григор Димитров са се разделили. Всъщност от много време двамата не са споделяли обща снимка заедно, а и не са засичани на нито едно събитие или почивка от папараци.

Това изобщо няма да ни спре да се пренесем на красивия италиански остров Капри, където 40-годишната певица почива цяла седмица и залива феновете си със снимки на прекрасни гледки, стилни бански и невероятно тяло.

Всъщност ние забелязахме първо страхотната форма, в която се намира Никол. Родената на Хаваи изпълнителка и танцьорка обаче споделя, че цял живот се бори да приеме визията си. Към една от снимките тя пише:

„ ...Цял живот се боря с теглото си и с това как изглеждат и все още го правя, но с течение на времето осъзнавам, че не трябва да е така. Животът е прекалено кратък. Прекарваме прекалено много време в задълбаване на тези неща. Осъзнавам, че съм на възраст, в която трябва да се отнасям по-добре със себе си. Трябва да избера да приема себе си и тялото си през всичките му етапи и сезони. Този сезон съм благодарна за тялото, за което се трудих неуморно във фитнеса. Сега се възнаграждавам, ядейки паста на едно от любимите ми места. Италия!“

Чудесно послание към всички дами, които не харесват тялото си, нали? Сега се насладете на разходката из плажовете и забележителните гледки на Капри заедно с Никол Шерцингер.