След поредица големи победи в живота на певицата Бритни Спиърс, в неделя почитателите ѝ получиха нова причина да се радват за нея. Бритни обяви в Инстаграм, че с приятеля ѝ Сам Асгари са сгодени.

„Не мога да повярвам“, написа Бритни към видеото, на което показва пръстена с диамант.

Източници близки до певицата и годеникът й разкриват, че моделът й е предложил тази неделя. Пръстенът е на марката Neil Lane, а дизайнерът е Роман Малайев.

А мениджърът на Сам споделя пред TMZ, че с този ход двойката е направила своята дългогодишна връзка официална и че Бритни и Сам са поласкани от подкрепата, потдадеността и любовта, която феновете им показват.

Сам Асгари и Бритни са двойка от 4 години. Асгари, който е фитнес инструктор, е с 12 години по-млад от популярната певица. Двамата се запознават през 2016 г. по време на снимките на видеото към песента „Slumber Party“.

Според източници на „Пийпъл“ Асгари е предложил на Спиърс изненадващо в неделя в дома ѝ в Лос Анджелис.

След като публикува съобщението си, певицата получи благопожелания в коментарите от звезди като Парис Хилтън и Октавия Спенсър.

39-годишната Бритни Спиърс води съдебна битка от месеци с баща си, който да бъде отстранен като попечител на състоянието й от 60 млн. долара. Преди по-малко от седмица Джейми Спиърс, бащата на музикалната икона, поиска от съда в Лос Анджелис да прекрати 13-годишното попечителството на поп певицата, като заяви, че обстоятелствата са се променили.