Финалистката от отбора на Иван Лечев в "Гласът на България" - Ива Георгиева, която се раздели с първото място на метри от финала, завърши нова песен и клип към нея. Тя е колаборация с британската група "Clean Bandit" и е нов прочит на техния супер хит "Mama". 

Британците "Clean Bandit", които са носители на награда "Грами", имат издадени два албума, от които са продали 44 милиона копия от колаборациите им с артисти като Шон Пол, Зара Ларсон, Деми Ловато, Крейг Дейвид, Ели Голдинг и други.

Ива беше избрана между 12-те четвъртфиналисти в "Гласът на България" да получи уникалната възможност и шанса да запише кавър със световноизвестната група "Clean Bandit" за проекта "Tuborg Open". 

По повод на световното признание за таланта си Ива коментира: "Това е неописуемо усещане и доказателство, че "Гласът на България" сбъдва мечти дори и след края на формата."

Ива Георгиева е родом от Варна, но от четири години живее и работи като певица в Дубай. Макар че не идва от музикално семейство, Ива от малка мечтае да бъде на сцена. Напуска Варна, за да учи поп и джаз музика в София, а след това продължава образованието си в Англия. 

Ива се явява в "Гласът на България" с песента "How Deep Is Your Love", с която успява да накара всички треньори да я пожелаят в отбора си. Ива избира да стане част от тима на Иван Лечев и с него стига до големия финал на шоуто по bTV.