Един от най-богатите хора в света посрещна своя седми наследник през май. Илон и неговата половинка и майка на детето, канадската певица Граймс, решиха да кръстят момченцето със смелото име X Æ A-Xii, което претърпя известни промени и му спечели славата на най-обсъжданото бебе на планетата.

Илон определено не е от известните личности, които крият лицето на детето си и забулват в мистерия това как изглежда то. Точно обратното – Мъск често споделя снимки и видеа на бебе X. Последният кадър на малкия X, както го наричат мама и татко на галено, показва почти тримесечния младеж в прегръдките на баща си. Към снимката бизнесменът и милиардер е написал на немски „Бебето все още не може да използва лъжица.“

„Моля те, сподели снимка как го храниш с бутилка. Светът е по-добро място, когато знаем повече за X”, е написал един от всичките 37 миилиона последователи на 46-годишния предприемач.

В понеделник стана ясно, че Мъск се е изкачил до петото място на най-богатите хора в света, след като състоянието му достигна 74 млрд. долара. Радостта на милиардера обаче продължи по-малко от 24 часа, след като на другия ден акциите на „Тесла“ поевтиняха с близо 5%, което донесе загуби за компанията и детронира Мъск от петото място.