Докато едни звезди са заети да издирват крадците, задигнали личните им голи селфита, които все още гастролират из интернет пространството, други звезди са заети с мисията... да не останат по-назад. Ким Кардашиян не е сред жертвите на хакерската атака и очевидно г-жа Уест се е почувствала пренебрегната от това.

Снимка: GQЗа да компенсира (и вероятно провокира) Ким захвърли дрехите за секси фотосесия за британското издание на списание GQ. Снимките са дело на фотографа Том Мунро. Ким краси корицата на предстоящия брой на британското списание, което я провазгласи за "Жена на годината". 

Снимка: GQВсъщност, причината Ким да не попада в списъка с голите звезди, които бяха хакнати наскоро, може би се крие в това, че риалити звездата вече е била обект на подобно посегателство в миналото и на хакерите вече не им е интересно/а. Преди години в медиите „изтече” сексвидео на Ким и тогавашния й приятел Ray J. Скандалът около клипа осигури звездния статут на настоящата съпруга на Кание Уест и това е причина мнозина да смятат, че самата Ким го е разпространила, за да стане известна, а не някой хакер. Е, получило й се е...