Хари Стайлс разкри, че е вземал психеделици като част от креативния процес при създаването на новия си албум.

Звездата от бившата момчешка група "One Direction" позира ухилен и гол до кръста на корицата на септемврийския брой на списание "Rolling Stone", в който говори за музиката, славата, секса, психеделичните гъби и перспективата за събирането на бандата.

Хари Стайлс споделя, че е взел много психеделични гъби в студиото "Шангри Ла" на Рик Рубин в Малибу, след което е лежал на тревата и е слушал албума "Ram" на Пол Маккартни на слънце.

"Тук стояхме, когато приемахме гъбите и отхапах върха на езика си. Така че се опитвах да пея с цялата тази кръв, бликаща от устата ми. Толкова много мили спомени имам от това място", споделя преживяванията си Хари.

Снимка: Getty Images

"Не мисля, че някога бих казал, че никога повече няма да го правя, защото не се чувствам така. Ако има момент, в който всички ние наистина искаме да се съберем, това е единственият момент за нас да го направим, защото не мисля, че може да става дума за нещо друго, освен че всички сме на вълната: "Хей, това беше наистина забавно. Трябва да го направим това отново!", казва Стайлс относно евентуално бъдещо събиране на "One Direction".

"Но дотогава имам чувството, че наистина ми е приятно да правя музика и да експериментирам. Защото си мисля също, че ако започнем да правим нещата по същия начин, така или иначе няма да е същото", допълва певецът.

Снимка: Rolling Stone

Цялото интервю на Хари Стайл за списание "Rolling Stone" можете да прочететe тук.