Преди няколко часа българският тенисист Григор Димитров публикува в Instagram две снимки в компанията на Ана Уинтур – главната редакторка на престижното списание Vogue.

„Best date ever!“ (Най-добрата среща) написа Григор Димитров към снимките, направени на ревюто на американския дизайнер Том Форд, част от провеждащата се Седмица на модата в Ню Йорк (6-14 септември).

Преди седмица 69-годишната Ана Уинтур изгледа на живо драматичния петсетов мач от US Open между Роджър Федерер и Григор Димитров, спечелен от нашия сънародник. Българският тенисист и главната редакторка на списание Vogue се познават отдавна. През 2016 г. двамата бяха заедно на модно събитие в "Роял Албърт Хол".

А тук можете да разгледате снимки от хотела, в който Григор Димитров бе отседнал по време на US Open. Хотелът се намира в северната част на Бруклин и предлага невероятна гледка към Манхатън!

На US Open Григор Димитров достигна до полуфинал (трети за него в турнирите от Големия шлем) и това му помогна да направи голям скок в световната ранглиста с цели 53 места и да заеме 25-та позиция.