След успешния старт на Фестивала на цацата през миналата година от община Балчик и кметство Кранево обявиха второ издание на свежия черноморски фестивал. Запазете си отсега дните межди 9-11 юни, за да се потопите в атрактивната атмосфера на фестивалната зона, която ще предложи музикална сцена, арена за състезания, атракции, игри и безброй изненади.

В трите дни музикалната сцена ще бъде тематична и тепърва предстои да бъдат обявени всички участници в програмата. Засега е ясно, че петъчната вечер ще бъде посветена на рокендрола и хумора, като за това ще се погрижат момчетата от "Обратен ефект".

Съботната вечер ще бъде в диско и ретро стил като на сцената за първи път от много време ще се качат неповторимите "Трамвай №5", които ще подгреят публиката за звезда от световна величина, чието име организаторите все още пазят в тайна.

Неделният ден ще поднесе на посетителите автентичен български фолклор, като програмата е поверена на народния любимец Илия Луков, който обещава да извие най-голямото хоро за всички времена в Кранево и региона.

Всички, които посетиха фестивала миналата година знаят, че няма да скучаят дори за миг – разнообразната програма ще бъде допълвана от автомобилен ретро парад, състезания и демонстрации, работилници, игри, спорт, музика, лятно кино, кулинарни шоу програми, плажни забавления и много други мероприятия.

И тази година хотелите в курорта обещава атрактивни отстъпки и оферти за посетителите на фестивала. Очаквайте подробности за Фестивал на цацата 2017!