Знаменитостите, които използват псевдоними са много. Истинското име на Риана например е Робин Фенти. Лейди Гага пък е родена с името Стефани Джерманота. Феновете ообаче станаха напълно учудени, когато разбраха истинското име на Рийз Уидърспун. 

Звездата от "Професия блондинка" изглежда не споделя често как са избрали да я кръстят родителите й. А това определено бе изненада за много киномани, които я познават като Рийз от десетилетия.

Снимка: Getty Images

Още забележителни снимки на актрисата разгледайте в Галерията. 

Сред тях е и колежката й Никол Кидман. Въпреки че двете са приятелка от години, звездата от "Мулен Руж" разкри, че често забравя, че в акта за раждане на Рийз всъщност е записано друго име.

Нейното истинско име е Лора Джийн Рийз Уидърспуун.

Не закъсняха и коментари по темата. Повечето й фенове бяха искрено изненадани и възприеха новината за името негативно.

"Истинското име на Рийз Уидърспун е Лора Джийн? Аз се чувствам излъгана."

"Току-що разбрах, че "Рийз Уидърспуун" е цялото й фамилно име. Рийз е моминското име на майка й, а "Уидърспуун" е фамилията на баща й, първото й име всъщност е Лора."

"Истинското име на Рийз Уидърспун е Лора, но тя прилича на Рийз или прилича на Рийз, защото ни каза, че е Рийз."

Снимка: Instagram

Наскоро актрисата претърпя и друга важна промяна. След 11 години брак тя се раздели със съпруга си. 

През март двойката обяви, че е стигнала до това важно за живота им решение. Рийз Уидърспуун и Джим Тот сложиха край на брака си само дни преди тяхната 12-годишнина от сватбата.

„Радвахме се на толкова много прекрасни години заедно и продължаваме напред с любов, доброта и взаимно уважение към всичко, което създадохме заедно.“


„Най-големият ни приоритет е нашият син и цялото ни семейство, поемайки по този нов път. Тази тема никога не е лесна и е много лична. Оценяваме уважението на всички към личния живот на нашето семейство в този момент.“

Това споделиха двамата пред медиите.

 

Снимка: Instagram

Още забележителни снимки на актрисата разгледайте в Галерията.