Сайтът eonline.com съобщи новината, че номинираната за „Оскар” актриса от „Теория на всичко” е бременна, малко повече от година, след като се омъжи. 36-годишната актрисата все още не е съобщила новината за бременността официално. Това ще е първото дете на Фелисити и на съпруга ѝ Чарлз Гард.

Тази седмица актрисата се появи на червения килим на премиерата на филма „Аеронавтите” на режисьора Том Харпър (направил телевизионната екранизация на „Война и мир” от 2016 г.), в който участва с Еди Редмейн. Тя беше облечена в черна рокля, която много успешно прикриваше бременността ѝ, но сега, когато знаем, бихме могли да видим издайническата издутина.

Фелисити Джоунс на премиерата на "Аеронавтите"
Снимка: Getty Images

Джоунс се венча за режисьора на хоръра „Непоканените” след като няколко години двамата излизаха заедно. Преди това актрисата имаше връзка с Ед Форнилес, която продължи цели десет години.

Фелисити Джоунс и Чарлз Гард
Снимка: Getty Images

Фелисити Джоунс е най-известна с биографичния филм за Стивън Хокинг „Теория на всичко”, в който също участва заедно с Еди Редмейн.Почитателите на „Междузвездни войни” я познават благодарение на участието си в „Rogue One: История от Междузвездни войни”. Гледали сме я и в „Ад” по романа на Дан Браун.