В поредицата "Влиятелните" в "Преди обед" гостува Емил Конрад - един от първите, успели да направят кариера в YouTube. Той качва първите си видеа в интернет през 2006, когато е едва 17-годишен. Набира голяма популярност няколко години по-късно, а днес вече има 424 000 абонати в YouTube, близо 370 000 в Инстаграм и над 217 000 в Тик Ток. Най-популярното му видео е гледано над 800 000 пъти. Има и книга -  "Нещата, на които не ни учат в училище". Наскоро издаде и друга - за оцветяване. 

Емил живее с леля си, която е доста възрастна вече, но за него е много важна част от живота му, става ясно от разговора с него в предаването "Преди обед". 

"Тя е единственият ми близък роднина и да се грижа за нея го приемам като щастие. Понеже е много възрастна, не искам да живее далече. Със сигурност включването й в моите видеа има принос към успеха ми. Както и всички хора, които са направили нещо, за да мога аз да работя това." 
Според лелята Емил си има гадже, с но сигурно го крие. 

"Това, което най-много се харчи в YouTube, са нещата, които най-малко очакваш. Понякога полагаш много усилия и хората не го гледат. Друг път е нещо, което считаш за не толкова интересно и хората много добре реагират. Това е проклятие някакво! Най-популярните ти неща явно са тези, в които най-малко си вложил. Мога да кажа, че за едно видео с 200 000 гледания един ютюбър може да получи между 100 и 300 долара." 

"Много хора (други влогъри) са неискрени с нещата, които казват или продават. Имам лист с хора, които го правят. Не казвам имена, това си е мой избор, защото не считам, че мога да го направя в България. Оказа се, че всички хора много добре го виждат това и го споделиха в коментари под видеото ми, в което говорих по темата. Да използват децата си във видеата е избор на родителите, но аз не го считам за нещо, което е ок. До голяма степен се експлоатират деца в социалните мрежи. Може да се види, че снимките с деца са с много повече харесвания."

"Големите ютюбъри печелят добре в България. Аз никога не съм се оплаквал от това, което правя. До 2015 не печелех толкова и не можех да се издържам от това. Но след това и до сега спокойно се издържам с парите от рекламни видеа, участия в други кампани и т.н."

Преди време Емил Конрад споделя в свое видео, че е осиновен. А след време намира своите биологични родители и разказва това в канала си. Оказва се, че баща му е италианец. И двамата му родители не живеят в България, но всички те често се чуват. 

"Не ми е удобно да говоря по тази тема. От видеото, което споделих, съм махнал нещата, които не искам да казвам. Но не съм се променил, след като съм разбрал това. Аз съм на години, на които така или иначе вече съм се оформил като човек. Не бих казал, че някога съм се чувствал зле от това, че не знам кои са родителите ми. Това не е било нещо, което съм търсил, за да компенсирам друго."

Цялото предаване "Преди обед" гледайте на btvplus.bg