Димитър Бербатов представи в социалните мрежи своя бранд спортни дрехи и аксесоари. Във видео обръщение на английски език той споделя, че продуктите ще бъдат в лимитирани серии и ще се появяват от време на време, „когато аз реша“.

„Както знаете, обичам да рисувам, така че реших да пробвам какво ще се получи“ – признава бившият футболист. Рекламното видео на неговия бранд започва с един от емблематичните му голове със задна ножица, докато бе в „Манчестър Юнайтед“.

„С моите приятели от King Football внедрихме в продуктите технологични екстри, но няма да издавам какви. Трябва сами да ги откриете. Ще спомена само, че с всеки продукт ще получите лично послание от мен“ – казва бившият национал.

Продуктите можете да откриете на този адрес. Тениските са от 76 до 139 лева, боксерките са по 59, а шапка с логото D9B струва 37 лева.

Димитър Бербатов обяви края на спортната си кариера през септември. Тогава английската преса припомни, че това е футболистът с най-добро първо докосване на топката. Препратка към това определение има в надписите на една от фанелките на D9B: G.O.A.T. Greatest of all touches.

"Този проект е плод на моята потребност да се изявявам творчески. Рисувах и докато бях на терена и радвах феновете с нещата, които правех там! Но вече искам да споделям с тях и своето увлечение с молива. Да им подарявам част от вдъхновението си чрез бранда Д9Б.

Всичко, което съм си представял вече е факт – висококачествени продукти! Независимо къде сте - играете с децата си, пътувате със семейството си, излизате с приятели, спортувате, моите артикули могат да са с вас във всеки един от тези моменти. А чрез тях, там ще бъда и аз. Защото дизайнът е изцяло мой – от първата щриха до посланието. А автентичността и оригиналността са гарантирани по един мнооого специален начин.

Като артист аз не мога да се повтарям – всички мои творения ще виждате в крайно лимитирани серии и ще имат почти колекционерска стойност. Ако нещо ви хареса – не му мислете, защото когато свърши, най-вероятно няма да бъде произведено отново. Аз вече ще съм на вълна нова бутикова колекция и ще рисувам за вас новите си идеи. Кога ще видите и тях? Когато – тогава. Това не е просто бизнес, това е и емоция - моят нов начин да общувам с хората, които ме харесват!" - пише Бербатов в своя сайт.

Ще купите ли продукт на D9B?