След 25 години отсъствие, "Туин Пийкс" се завръща в ефир през лятото. За да научи подробностите, "GQ" се среща Дейвид Линч. Не пропускайте цялото интервю с легендарния режисьор зад сериала, както и най-важното от разговора, което следва...

"Ние сме супер специални създания! И ни очаква славно бъдеще, само ако можехме да разберем това. Ключът към него се крие в трансценденталното – онова най-дълбоко, безкрайно ниво на живот, голямото съкровище у всяко човешко същество.

Когато всеки един от нас почувства това най-дълбоко ниво, ще се промени положително и ще успее да разгърне пълния си потенциал – а така животът ще стане по-добър. Това е ключът към световния мир.

Ние сме специални същества с огромно бъдеще и потенциал, и трябва да се наслаждаваме на живота. Някои казват, че целта на живота е експанзия на щастието – красиво описание на предназначението му, което е много просто:

Ние не сме създадени, за да страдаме. Създадени сме да живеем в блаженство, да се радваме на живота и да се наслаждаваме на разнообразието му."

 

A post shared by GQ (@gq) on