Зимата е сезонът на гирляндите, украсата, блясъкът, вкусотиите и зарята. А по време на зимните празници има от всичко по много и на масата, и в украсата. Миналата година разни дами се украсяваха и гърдите им приемаха облика на елена Рудолф за Коледа, но тази година е времето просто да заблестите с гърдите си. Можете да блеснете и с вкусен пудинг, а защо не и с двете... Новата дръзка тенденция, която обикаля Инстаграм, ви предлага вариант да комбинирате маса, бюст и украса в едно - да, очите ви ще попаднат на чифт блестящи коледни "пудинг гърди"!

Най-новият празничен дизайн, който GoGetGlitter споделят в Инстаграм, е изпълнен с любов към блясъка и голотата. "Пудингите" са ефектно покрити с кафеникав прашец, който тактично е поръсен със сребърен блясък и това е единственото нещо, което покрива плътта. Тази тенденция определено не е подходяща за семейната празнична вечеря, но пък няма лошо да изгреете така на партито с приятели (само ако сте от онези дръзките и смелите). Вижте как можете да занесете и "две ананасчета" на новогодишното парти.

Има още и още, и още... блясък. Той може да се открие и в огледалното отражение, като поставите върху гърдите си огледални бижута и камъчета - залепвате ги на по-деликатните места и бюстът ви ще е по-ефектен от всяка елха. Колко бързо заменихме нашите коледни пуловери за няколко скъпоценни камъка? Не знаем за вас, но ние бихме си взели и добрия стар пуловер на партито - за всеки случай.

Тази тенденция всъщност започва още от Хелоуин. Нека не забравяме да споделим "тиквените цици", които посегнаха към блясъка още миналия месец. 

И ще ви издадем, че дамите не блестяха само с бюста си. 

А ако не можете да съберете смелост да заблестите празнично по някой от тези начини, то си представете, че това е вашето ежедневно облекло. В съчетание с подходящите бижута и добро тактическо обсипване с блясък ще получите точно това - ежедневна визия, но с повечко блясък. Не вярвате ли? Ето и доказателство, че блестящите гърди не са само за празниците.