Блейк Лайвли е звездата в новия филм на Оливър Стоун “Диваци” и само преди няколко седмици мина под венчило с Раян Рейнолдс.

 

В интервю за JOY Блейк говори открито за голямото си семейство (и четирите й сестри са актриси), за желанието си да има много деца и за любовта си към готварството. “Обичам да готвя за любимите си хора - голямата банда племенници и племеннички! Аз съм привързана към семейството и когато сядаме всички на една маса се чувствам страшно щастлива,” споделя актрисата пред изданието.

В новия брой на JOY ще откриете още:

Най-актуалните модели обувки и чанти, както и аксесорите, които чертаят силуета на стила през есента. В широкия диапазон между спортния шик, елегантното черно, луксът на металните отблясъци и фееричното присъствие на детайлите в пудрено и телесното, всяка дама може да откриe своя личен фетиш за сезона.

Секс експериментът на месеца отвежда читателите към Мюнхен и нашумелия секс клуб “Арканум.” Там младите европейци се изправят пред строг фейс контрол, за да попаднат в рая на размяната на партньори. Пратеничка на JOY прекара една нощ зад вратите на клуба, видя, чу разказите на посетителите и накрая разказа всичко в статията си.