Социалните мрежи избухнаха, след като Мария Шрайвър бе заснета на публично място без грим. Някои жени ни изумяват колко добре изглеждат, когато са естествени, но бившата съпруга на Арнолд Шварценегер не успя да спечели благоволението на интернет критиците.

66-годишната журналистка изглежда много по-различно, когато е полагала грижи за външния си вид. Разбира се, това не оправдава някои злобни коментари, на които стана жертва заради папарашките снимки.

Снимка: Getty Images

Мария и Арнолд бяха женени от 1986 г. и се разделиха през 2011 г., но пред закона бракът им продължи още 10 години след това. Процесът по развода се проточи толкова много заради несъгласия как трябва да разпределят общото си имущество и завърши едва през 2021 г. Двамата успяха да се споразумеят и разделиха всичко по равно.

Изневяра, лъжа и незаконно дете – как приключи бракът на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

Отношенията между двамата приключиха като във филм – Мария откри, че съпругът ѝ има 13-годишен незаконен син.

Тогава стана ясно, че Арнолд Шварценегер е имал афера със семейната прислужница, която е забременяла от него, но не му е казала. Момчето се ражда и майка му подозира, че може да е син на звездата от „Терминатор“, но избира да го отгледа като син на тогавашния си съпруг.

Годините минават, а Милдред Баена продължава да живее в имението на Шварценегер заедно със сина си. Момчето, което е кръстено Джоузеф, расте и в един момент приликата между него и истинския му баща става очевидна.

Арнолд научава истината, а малко след това Мария Шрайвър също забелязва приликата и разбира за изневярата на съпруга си. Заради това слага край на брака им. Самият Арнолд изцяло пое отговорността и заяви, че бракът му се е разпаднал единствено по негова вина.

Какви са отношенията между Арнолд и незаконния му син

След като истината излиза наяве, Шварценегер може да започне да прекарва повече време с извънбрачното си дете. Това обаче не става веднага.

„Трябва да отбележа, че отношенията с баща ми ни отнеха доста време“, разказа Джоузеф през януари тази година. „Мина известно време, преди да започна да се шегувам с него и да можем да разговаряме за всичко.“

Младежът обаче не желае да взема фамилията на баща си. Той продължава да носи името Баена. От всички деца на актьора, Джоузеф Баена най-много прилича на баща си, занимава се с културизъм, а отскоро е и актьор.