Лятото е ваканция, но не и за театъра. Цели 3 спектакъла на театъра ще се изиграят на сцената на Парк-театър „Борисова градина“ в първите 10 дни на месец юли. Сцената ви очаква с печатляваща селекция от някои от най-интересните заглавия от афиша на Малък градски театър „Зад канала“ 

През годините сме свикнали, че театралният сезон приключва в края на юни и цели 2 плътни и дълги месеца очакваме завръщането на любимите ни спектакли и артисти. Както много други неща, така и театралния сезон е различен тази година. Краят на юни въобще не означава край на сезона, а дори напротив – цяло лято ще се наслаждаваме на театър от най-високото ниво на сцената на Парк-театър „Борисова градина“.

6-и юли е дата в календара, която ви препоръчваме да си оградите и да се насочите към закупуване на билети, тъй като това е денят, в който на сцената на Парк-театър „Борисова градина“ ще се изиграе комедията „Стриптийз покер“, реж. Надя Асенова, с участието на любимците на публиката Герасим Георгиев – Геро, Малин Кръстев, Василена Атанасова, Христина Караиванова, Атанас Чопов. Една комедия на ситуациите, която искрено ще ви разсмее със своята непринуденост, обрати, искреност и изключително качествен хумор.

Още една постановка на големия Теди Москов – „Недоразбраната Цивилизация“ (Или загадката на пирамидите) с участието на Ирини Жамбонас, Таня Пашанкова, Христина Караиванова, Александър Кадиев, Владимир Зомбори, Евгени Будинов, Емил Котев, Иван Петрушинов и Филип Аврамов! Неговата „премиера“ на сцената на Парк-театър „Борисова градина“ ще бъде на 7-и юли.

Спектакълът по текстове на Захари Стоянов, Стоян Михайловски, Елин Пелин, Найден Шейтанов е колкото безкрайно забавен, толкова и натъжаващ, осъзнавайки чрез него всички „кривини“ на света и обществото, в което живеем. Българското общество през последния век на... развитие? „Да се пошегуваме, че да си кажем истината“!

„Недоразбраната Цивилизация“ (Или загадката на пирамидите) е спектакъл-палитра. Палитра от емоции, картини, мисли, несигурности, пълна увереност, че няма за какво да се притеняваме, защото за хубаво или за лошо, ние в България така си живеем. Винаги така сме си живеели и вероятно винаги ще я караме все така.

6-и юли – „Стриптийз покер“,
7-и юли – „Недоразбраната Цивилизация“ (Или загадката на пирамидите)
9-и юли – „Шекспирин по време на пандемия“