На 11 октомври (петък) три джаз грации гостуват в "Sofia Live Club" със съвместния си проект - Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева представят "LADIES OF JAZZ".

Идеята за съвместен формат идва от Рут, а музикалният триумф не закъснява. След успешното издание през лятото на 2018 г. в Античния театър в Пловдив и аплаузите, които заслужено ехтяха във въздуха след края му, трите певици продължиха да радват българската публика със серия от концерти.

Дамското трио ще събере в едно цялото си очарование, глас, емоции и въздействие, с които могат да дарят гостите в "Sofia Live Club". Камелия, Милица и Рут канят всички почитатели на соул, фънк и джаз музиката, за една тайнствено магична вечер, изпълнена с много джаз, соул, фънк и суинг. Освен авторска музика, певиците ще представят и някои от най-открояващите се адаптации на песни на Ела Фицджералд, Джил Скот, Ерика Баду и други.

В концерта ще се включат също и музикантите от "The Fingertones" – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев – Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Героги Стойков, които ще им  акомпанират и заедно с тях ще ни отведат във вълшебния свят на Джаза.

Билетите могат да бъдат закупени на предварителна продажба в мрежата eventim.bg на цена 20 лева, а на място в деня на концерта ще са на цена 25 лева. Билетът не гарантира седящо място, резервации могат да бъдат направени тук.