"Спайс гърлс" планират световно турне през 2023 г., което ще завърши на фестивала "Гластънбъри", а Виктория Бекъм ще се присъедини към тях на сцената в "Уърти Фарм".

Снимка: Getty Images

Британските медии съобщават, че Мел Си, Мел Би, Гери Хорнър и Ема Бънтън са се срещнали тази седмица в Лондон.

Изпълнителките се надяват поредицата от концерти през 2023 г. да завършат с изпълнение на емблематичната Пирамидална сцена на фестивала, като смятат, че 47-годишната модна дизайнерка ще се присъедини към тях за шоуто.

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм не е пяла с останалите момичета от групата от церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

Снимка: Getty Images

Източник от щаба на групата заявява пред вестник "Сън": "Имаше трудности по пътя, особено що се отнася до Гери, но планът все още е световното турне на момичетата да продължи догодина. Идеята е то да започне през 2023 г. и да завърши на "Гластънбъри". Виктория и преди е казвала, че ще свири с тях на фестивала. Така че това ще бъде идеалният начин да завършат турнето".

Снимка: Getty Images

Смята се, че групата е отменила участието си в предстоящия концерт по случай платинения юбилей на кралица Елизабет през юни тази година, тъй като всички имат различни ангажименти, които им пречат да се появят на сцената заедно, пише БГНЕС.