Излезнаха първи кадри и подробности около амбициозния проект на Парамаунт за пълнометражен филм по една от най-култовите манга поредици, придобила международна слава – „Дух в броня“.

Звезда на филма е Скарлет Йохансон в ролята на Майора – хибрид между човек и киборг, и ръководител на елитния Отдел 9, чиято работа е да се противопоставя на най-опасните престъпници и екстремисти. Те ще трябва да се изправят пред враг, чиято единствена цел е да унищожи всички разработки в кибертехнологиите на Hanka Robotic.

„Дух в броня“ е базиран на световноизвесната манга поредица на Kodansha Comics, написана и илюстрирана от Масамуне Сиро. Филмът е продуциран от Ави Арад („Железният човек“), Ари Арад („Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението“) и Стивън Пол („Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението“).

Рупърт Сандърс е режисьор на снимания в Нова Зеландия филм, чиито актьорски състав включва още Такеши Китано  (Дайсуке Арамаки), Жулиет Бинош (д-р Олет), Майкъл Пит (Кузе), Пилу Асбек (Бато) и Каори Момой. „Дух в броня“ излиза в кината на 3D и IMAX 3D от 31 март 2017.