Представление номер 100 за Виктор Калев беше изнесено в Бургас. „Всеки път ми е като за първи път“, казва той, в предаването COOLt.

"Грамофон" е по идея и разкази от живота на Виктор Калев, с автор Ваня Щерева. Спектакълът е своеобразно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

Виктор Калев споделя, че грамофонът е бил негова детегледачка в миналото. "Той си ме отглеждаше по цял ден, докато те (*родителите му) се върнат аз си слушах моите грамофонни плочи. Много мечтаех за стерео грамофон, така и не успяха да ми купят, винаги бяхме на моно. Но аз си представях, че това моно е стерео, че един ден ще пея и ще играя пред много хора…“

Стотното представление на актьора не е планирано. Няколко дни преди него той разбира, че представление номер 100 ще бъде отново в Бургас. „Стана ми много съдбовно и много вълнуващо“ – казва той.

За него Тони Димитрова казва „Хората усещат, че той е човек сърце. Слънце човек, това е.“ Нели Петкова пък разказва, че публиката го обожава, защото е "невероятен". Както и че всички хора в публиката идват само заради него. 

 „Мисля, че си оставям душата на сцената. Но пък хората от публиката ми дават сърцата си“, така че става взаимно.

На представлението му в Пловдив, докато разказва за първата си любов, се оказва, че тази жена в момента е в публиката. Виктор й посвещава последната си песен от спектакъла, като я моли да излезе на сцената, за да се прегърнат. „Беше вълнуващо, разтреперих се. Това са моментите, заради които си струва да правя това представление“, споделя Виктор Калев.

Цялото предаване може да гледате на btvplus.bg >>>