В предпоследния епизод от кастингите на шоуто "Гласът на България", менторите - Поли Генова, Влади Ампов Графа, Иван лечев и Камелия, влязоха в пряка конкуренция за 18-годишно момче от Стражица. То бе обявено от Иван Лечев за българския Джо Кокър.

Зрителите на музикалното шоу се насладих на брилянтното изпълнение на тийнейджъра Асен Владимиров, който остави менторите с отворена уста. Ученикът от Стражица пя на сцената зад параван, за да бъде изненадата от изпълнението му още по-голяма. На сцената на „Гласът на България“ българският Джо Кокър изпълни емблематичната за покойния певец песен „Unchain My Heart“ и вкара Камелия, Поли, Графа и Иван в битка кой ще измисли по-оригинален начин да му предложи място в отбора си. Асен се включи в отбора на Поли Генова, където ще се състезава със своята връстничка Йоанна Маринова. 18-годишното момиче обърна столовете на Поли и Графа със своя интерпретация на балада на Емили Санде, но избра да продължи състезанието с Поли. В този дуел за участник се роди и нов прякор на Графа, който бе наречен от Поли – Влади Ампов – „Гафа“.

Той, от своя страна, успя да отмъкне глас, който по негови думи „пренася жените в други светове“, под носа на Камелия, която даде всичко от себе си да спечели 20-годишния Кристиан Грънчаров за своя отбор. С Графа в шоуто остава и 16 годишната Мария Борисова от Варна, която твърди, че е била подложена на физически тормоз в училище и случая е бил умишлено прикрит от ръководството на училището.