От следващата седмица обичаният сериал „Опасно изкушение“ ще продължи премиерното си излъчване вече в ефира на bTV Lady. Считано от 20 февруари (понеделник) любимата сага, изпълнена с драма и съспенс, ще вълнува зрителите на семейния канал всяка делнична вечер от 21:00 ч.

Снимка: bTV Media Group

Новите епизоди на „Опасно изкушение“ обещават вълнуващи и заплетени сюжетни линии, а в центъра на историята продължава да бъде динамичната връзка на Йълдъз (Еда Едже) с харизматичния бизнесмен Чаатай (Берк Октай).

Снимка: bTV Media Group

След като Йълдъз разбира, че любимият ѝ я мами, е готова да отвърне на удара. За да си отмъсти, тя сключва брак с бащата на любовницата на Чаатай, с което предизвиква поредица от непредсказуеми събития.

Снимка: bTV Media Group

 

Едно от новите попълнения в актьорския състав на „Опасно изкушение“ е Биран Дамла Йълмаз, която влиза в ролята на Кумру – претендентката на Йълдъз за сърцето на Чаатай. Биран е позната на българските зрители с превъплъщението си на Нехир в друг хитов турски сериал – „Бараж“. В ролята на новия съпруг на Йълдъз – Доан, пък гледаме Мурат Айген (Джан от „Завинаги“, Танжу от „Доктор Чудо“, Еврен от „Бодрумска приказка“).

Снимка: bTV Media Group

 

Любов, страст и лъжи се преплитат в сюжета на хитовия сериал „Опасно изкушение“, а първокласният актьорски състав и качествената игра обещават вълнуващи вечери в ефира на bTV Lady.

Снимка: bTV Media Group

 

Също от 20 февруари (понеделник) зрителите на bTV Lady ще могат да проследят развръзката в премиерната мелодрама „Когато я обичаш“ вече от 20:00 ч. всяка делнична вечер.

Снимка: bTV Media Group

 

Феновете на сериала „Мрежа от лъжи“, който продължава излъчването си по bTV, ще станат свидетели на отмъщението на главната героиня Асия в следващите драматични епизоди, които от 22 февруари (сряда) ще вървят от сряда до петък от 20:00 ч.

Снимка: bTV Media Group