Николета Дойчева - една от участничките в "Гласът на България", издаде своя самостоятелна песен и видеоклип. Парчето се казва "Болката в мен". В музикалния формат тя развълнува журито с изпълнението си на песента "Притури се планината" и получи названието "бургаското славейче".

"Песента е вдъхновена от загубата на любим човек и чувствата, които преминават през сърцето. Болката, която много хора са изпитали и осъзнаването, че близките продължават да бъдат винаги до нас, просто по един друг начин", сподели за него певицата.


Видеолипът е дело на приятеля на Николета - Жоро Ставрев от Kino Film Company. А песента е по музика и аранжимент на Георги Зайков.< Покрай заснемането и премиерата на парчето Николета получава и интересно предложение на брак. Всичко се случва, докато колеги и приятели са събрани в малка зала за прожекции. Видеоклип, в който са вплетени анимационни и филмови герои, разказва интересна и динамична история. Малко след това действието се пренася на живо в самата зала, където приятелят на Николета застава на колене с пръстен в ръка.

"Не мога да опиша колко съм щастлива.... Жоркооо... СЛЪНЦЕЕЕ ЕЕЕ... ОБИЧАМ ТЕ и ти благодаря за цялата тази емоция! Благодаря и на всички, които бяхте с нас.... Обичам ви, хорааа!", сподели развълнуваната певица.