Броени часове остават до тазгодишната церемония на наградите "Грами"! Най-вълнуващата вечер за музиката тази година ще бъде на 8 февруари  в Лос Анджелис и ще включва изпълнения на живо от Кейти Пери, Beck, Sia, Ед Шийран, Крис Мартин, Сам Смит и др.

Докато чакаме да разберем кои от любимците ни ще спечелят златните грамофончета тази година, нека си припомним някои от най-запомнящите се моменти от церемониите на наградите "Грами" през последните 10 години, които вълнуваха интернет обитателите, дълго след края на официалната церемония.

Бионсе 2014

Снимка: Getty Images/Guliver PhotosПрез 2014 Бионсе откри церемонията на наградите „Грами” с впечатляващо изпълнение на хита си Drunk In Love. Подобно на познатата сцена от култовия филм „Флашданс”, Бионсе прикова очите на милионите зрители на церемонията с изкусителен танц върху стол. Естествено, и Jay Z се появи на сцената за неговия куплет от парчето и за радост на феновете на звездното музикално семейство. И така в социалните мрежи се роди хаштагът #surfboart... Останалото е история... която тези двамата продължават да пишат!