Остават броени дни до концерта „Обичам 90-те”, който ще ни пренесе назад във времето и ще ни срещне отново с любимите ни парти хитове на отминалото десетилетие.

Чуждестранните изпълнители, които са част от второто издание на концерта – 2 Unlimited, Snap!, Nana и DJ SASH! са подговили незабравима парти вечер с най-емблематичните си хитове от 90-те за българските фенове. Концертът ще открие най-популярният български ретро ди джей DJ Marti G. DJ Marti G заедно с колегата си DJ Simon ще се погрижат и за музикалните сетове между изпълненията на чуждестранните звезди.

NANA

Организаторите на концерта открехват леко вратата на бекстейдж приготовленията и ни уверяват, че освен безспорните деведесттарски хитове ни очаква и нетрадиционна сцена с огромен 22-метров екран и много визуални ефекти, които ще направят партито още по-незабравимо за всеки, който отдели съботната си вечер за концерта в Зимен дворец на спорта.

Ако се чудите дали звездите от тогава са капризни колкото съвременните  - оказва се, че не. Разбира се шампанското и селекцията от хубави вина са задължителни, но останалите им желания са съвсем скромни - свежи плодове, шоколад и леки напитки е всичко, от което са заявили, че имат нужда.

Извън това, началoто на концерта е от 20.00 часа, в Зимен дворец на спорта, София, на 15 юни (събота).

Билети за концерта могат да се закупят онлайн на Eventim.bg и на касите на техните дилъри в страната. Промоционалните билети за студенти са на стойност 27 лв. Може да закупите и групов билет за трима на обща промо цена от 100 лв.