Ако сте любители на криминалните сериали, VOYO* предлага ексклузивно нови заглавия от Полша, Швеция, Франция и Великобритания. Ако нямате абонамент за видеоплатформата, при първоначална регистрация можете да ползвате услугата безплатно за 7 дни.

Учителят - Сезон 1
Полша
Полски учител се мести в провинциален град и участва в разследването на бруталното убийство на момиче от гимназията. Докато разплита все повече тайните около престъплението, разкрива корупция и измами сред местния елит.

Адвокатът
Швеция/Франция
Франк Нордлинг е адвокат с обещаващо бъдеще. Неговият живот се преобръща, след като разбира причината за смъртта на осиновителите си. Убиецът им е един от най-влиятелните клиенти на адвокатската фирма, за която работи. Дали младият юрист ще е способен да си отмъсти.

Полярно слънце
Швеция/Франция
Сериалът не е подходящ за зрители под 14 г. Френски полицейски служител пътува до Кируна, малка миньорска общност в отдалечената част на северна Швеция, за да разследва брутално убийство на френски гражданин. Заедно със шведския следовател, Андерс ХХарнеск, те са изправени пред нови убийства и първото престъпление се оказва само върхът на айсберга. Кахина и Андерс разбират, че зад убийствата стои десетгодишен таен заговор, включващ много от жителите на града. Кахина се сблъсква с безмилостен сериен убиец, който винаги е една крачка напред, зловещ план и собственото си болезнено минало.

Петимата
Великобритания 2016 г.
Като деца Марк, Пру, Дани и Слейд отиват на приключенски излет в гората. Джеси, 5-годишният брат на Марк, непрекъснато досажда на момчетата. Компанията го прогонва, за да не им пречи. Джеси поема по пътечка сред дърветата и никога не се връща обратноо. 20 години по-късно Дани вече е полицай и научава нещо разтърсващо. ДНК от Джеси е открито на местопрестъпление, където е извършено убийство. Явно малкият Джеси е оцелял.

*Отскоро VOYO.bg е с подобрен дизайн, който осигурява оптималната визуализация и улеснено взаимодействие за различни устройства. Ексклузивните сериали са още по-леснодостъпни чрез обновения видеоплейър и подобрената структура на сайта. Регистрацията и купуването на абонаменти от новите потребители също са улеснени.