Актьорът Филип Буков се похвали с гореща сцена между него и актрисата Диляна Попова. Двамата са в интимна поза на плажа, но всичко е част единствено от работата им по филма „Аферата Пикасо“.

„Пак ми дадоха най-трудната роля“, пошегува се той. „Какъв е този късмет, не знам!“

„Ей, нямаш късмет и това си е… дано в другия живот ти върви повече“, се е пошегувала в коментарите Мис национален отбор по волейбол 2014 Ваня Запрянова.

„Аферата Пикасо“ е предстоящ български филм, режисиран от Ян Янев. Филмът разказва за Антон, 30-годишен художник, който се занимава с фалшификация на картини, пари и всякакви дребни измами. Изключително нахален, циничен и безскрупулен. Той има малко приятели и много врагове. Освен това е взел пари назаем от жестоката гангстерска София, която е изпратила по петите му мутрата Стамбата, за да си събере дълга. Точно когато Антон бива приклещен от Стамбата се появява майор Георги Стоянов - амбициозен, чаровен, умен, но в същото време и безскрупулен полицай. Той му предлага или по-скоро му налага да се сближи с богатата бизнес дама и меценатка Мария и да разбере, дали тя укрива изчезналата преди десетина години картина на Пикасо- Арлекин, като в замяна той ще му спечели малко време пред София. Между всички започва заплетена игра на котка и мишка, в която само най-хитрият и безскрупулен ще победи, а наградата е безценният Арлекин на Пабло Пикасо.

Освен Филип Буков и Диляна Попова, във филма участват още Башар Рахал, Жени Калканджиева и певицата Тита.