Коледният хит "Last Christmas" на Wham! получи празнично преобразяване за радост на всички. В YouTube вече можете да гледате 4K версия на видеоклипа на емблематичната коледна песен от осемдесетте години на миналия век, предоставена от режисьора Анди Морахан.

Клипът на "Last Christmas" първоначално е заснет през 1984 г. в швейцарския курорт Саас Фее, наричан "Перлата на Алпите". В снимките му участват членовете на Wham! Джордж Майкъл и Андрю Риджли, заедно с певиците Пепси и Шърли, моделът Кати Хил, басистът на "Spandau Ballet" Мартин Кемп и много от техните приятели.

YouTube профилът на The Wham! също така сподели бекстейдж кадри от заснемането на видеото за неговата 35-годишнината, което можете да гледате по-долу.

Тази година в кината излиза филмът "Последната Коледа" (Last Christmas) на режисьора Пол Фейг - романтична комедия с участието на Емилия Кларк и Хенри Голдинг, която е вдъхновена от музикалната класика.

Саундтракът на филма включва песни на Wham! и Джордж Майкъл, както и никога неиздаваната му песен "This Is How (We Want You to Get High)".