Gallery 2.0 поставя една различна гледна точка в сферата на изкуството. Мария Стефанова и Милена Пандова са две изключителни дами, които са на път да революционират съвременното изкуство откривайки нова концептуална галерия в центъра на София. 

Gallery 2.0 - запомнете това име. То обосновава едно приказно място където творчеството е цар, а неговите кралици се грижат за него, така че да бъде не само видяно, но и чуто. 

Водени от силното си чувство за естетика и красота, Милена и Мария решават съвместно да създадат пространство където надеждни таланти в арт сферата могат да изразяват себе си по неподправен начин.

Събота имахме възможността да се докоснем до приказния свят на Gallery 2.0, където в една дигитална реалност, в която преди официалното откриване на споделеното пространство Gallery 2.0, ще имате възможност да участвате в интерактивната модна инсталация, включваща дипломните колекции на Сианна Маринова, Теодора Вукодинова и Мария Тодорова, студенти от New Bulgarian University.

 

На фона на завладяващ DJ set, изпълнен от Vajarov & Paci Pac Pac, се насладихме на минималистично аудио-визуалното представяне, което бе доказателство, че всичко е възможно. 

Предстои официалното откриване на галерията, която се намира на Малките пет кьошета, на ъгъла на улица "6-ти септември" и "Неофит Рилски". Дотогава може да посетите галерията и разгледата актуална арт инсталация. 

Следва приказно продължение.