"Лешникотрошачката и четирите кралства" е може би най-красивият филм за този сезон. Филмът притежава всички елементи на класическата история, но разгръща през зрителите невиждана пищност от актьорски таланти, цветове, материи, блясък и ефекти. Да създадеш подобна художествена реалност е наистина достойно за възхищение! Вижте видеото със специални моменти зад кадър от най-впечатляващата продукция този ноември, ексклузивно в LadyZone! Актьорите в главните роли споделят своето мнение за тоалетите, кои са любимите им рокли и какво най-много ги е впечатлило по време на снимките. 

Филмът ще ви отвлече на посещение в четири различни кралства. Следвайте младата актриса Макензи Фой в ролята на Клара. Единственото, което Клара иска, е ключ – единствен по рода си ключ, който ще отвори кутия, съдържаща безценен подарък от починалата ѝ майка. Златна нишка, подарена ѝ на годишното коледно парти на нейния кръстник Дроселмайер (Морган Фрийман), я отвежда до така желания ключ – който бързо изчезва в странен и мистериозен паралелен свят. Там Клара среща войник на име Филип, банда мишки и управниците на три кралства: Страната на снежинките, Страната на цветята и Страната на сладкишите. Клара и Филип трябва да преминат през злокобното Четвърто кралство, дом на тираничната Майка Джинджър, за да намерят изгубения ключ и да върнат равновесието в този нестабилен свят.

Кийра Найтли в ролята на Захарната фея, Самюел Джаксън като кръстника на Клара Дроселмайер и Хелън Мирън, Мисти Коупланд, Джейдън Фоуора-Найт създават една завладяваща магия. Толкова пищна и епична продукция не сте гледали!

На 29 октомври в една от най-емблематичните сгради на булевард Холивуд се проведе световната гала премиера на Лешникотрошачката и четирите кралства. Филмовият дворец Ел Капитан посрещна всички гостите на грандизоното събитие и впечатли присъстващите с възхитителното съчетание на историческия дух и модерна реставрация, която идеално допълва магичната концепция на филма.


Лешникотрошачката и четирите кралства идва в кината на 9 ноември на 2D и 3D в дублирана и субтитрирана версия.