Блестящи кино звезди, едно слонче с големи уши и страхотна циркова атмосфера - постерите, напомнящи ни отсега да си запазим датата 29 март. Филмът "Дълбо" се очертава като един от хитове за 2019 г. Дани ДеВито, Ева Грийн, Майкъл Кийтън и Колин Фарел са актьорите с предизвикателна плакатна визия. Разгледайте техните превъплъщения в снимкиуте от галерията. 

Снимка: Forum Film Bulgaria

В новата адаптация на Дисни се разказва историята на Холт Фариер (Колин Фарел), бивш цирков артист, който намира живота си обърнат с главата надолу, връщайки се от войната. Собственикът на цирка Макс Медичи (Дани ДеВито) вербува Холт да се грижи за новородено слонче, чиито огромни уши го правят за посмешище в цирка, който вече замира. 

Снимка: Forum Film Bulgaria
Филмът е заснет изцяло в Англия - в Pinewood Studios и в Cardington Studios. За да бъде постигнат автентичен и въздействащ образ на Дъмбо, във филма ще се използват най-съвременни визуални ефекти. Несравнимият режисьор Тим Бъртън ("Алиса в страната на чудесата", "Чарли и шоколадовата фабрика") за пореден път дава живот на любим герой и ще поднесе на зрителите една бляскава картина на цирковия свят с неговите тайни и необятни предели.

Още снимки- в галерията.