Базираната в Лондон илюстраторка Деси Баева, модният дизайнер и журналист, селекционер и преподавател по мода в Нов български университет (НБУ) - Николай Пачев, и създателят на бранда за сноуборд чорапи Stinky Socks - Христо Петков, са трите имена в третото издание на МЕЛБА НА ЖИВО от Студио Комплект. Срещата с тримата дизайнери е на 10 октомври от 18:30 часа в Генератор (бул. "Черни връх" 47) с вход свободен. 

С МЕЛБА НА ЖИВО #3 стартира новият сезон на инициативите за дизайн МЕЛБА, като до края на годината Студио Комплект планират две издания на Мелба на живо и Фестивал, в който влизат изложба с български дизайн и международен симпозиум. 

Деси Баева е илюстраторка и дизайнерка, която живее и работи в Лондон. Завършила е Илюстрация в Southampton Solent University. Работата й е вдъхновена от феминизма, младостта, колажа, текстурата, битническата поезия, видеографията, цветовете, музиката и българските планини. Сред клиентите на Деси Баева са Warner Music; Good Grain Bakery; House of Content; ICU publishing; Collection and Co; Code Hospitality.

Николай Пачев е моден селекционер и автор на статии за мода. Правил е фотосесии за повечето български модни списания. През 2003 година е в топ 10 на берлинския Fashion Grand Prix International, а през 2004 година печели наградата за най-добър млад дизайнер в Бърно на STYL and KABO. Три пъти е печелил Mittelmoda The Fashion Award. Николай е завършил мода в НБУ, а в момента е асистент преподавател по Мода в магистърската програма на НБУ. 

Христо Петков е един от основателите на базираната в България компания Stinky Socks - дизайнерски чорапи за спорт и ежедневна употреба, които отразяват лайфстайла на сноубордиста. Компанията стартира като хоби между приятели, но няколко години по-късно се превръща в успешен бизнес. Чорапите се продават на шест континента, а брандът се подкрепя от редица професионални сноубордисти, фотографи и артисти. 

МЕЛБА НА ЖИВО е част от инициативите за дизайн Melba Design Initiatives на Studio Komplekt и представя актуални и забележителни със своя подход проекти от местни герои на дизайна в различни сфери. По вдъхновяващ начин те разказват историята на своите брандове и разкриват детайли от важен и вълнуващ за тях нов проект. Основен фокус са идеите и процесите, които стоят зад всеки един от тях. “Изчерпателни, откровени и различни, тези визуални разговори са източник на вдъхновение за всеки”, казват организаторите от Студио Комплект - Адриана Андреева и Бояна Гяурова.