Носителката на “Златен глобус” Рейчъл Блум стана световноизвестна с песента си “Fuck Me, Ray Bradbury”, посветена на големия фантаст, която получи номинация за престижнатанаграда за фантастика “Хюго”.

През последните години Рейчъл Блум доби още по-голяма популярност заради участието си в музикалния комедиен сериал “Лудата бивша приятелка”. Тази роля ѝ донесе престижната награда “Златен глобус”, която се връчва за кино и телевизия.

Сега актрисата сподели в Инстаграм, че е родила първото си дете.

В поста си Рейчъл споделя, че раждането никак не е било лесно и бебето е имало течност в дробовете, която докторите е трябвало да махнат, за да може то да диша нормално.

Не само това, но и по време на раждането в болницата е протичала трескава подготовка и преустройство, за да се поеме очакваната огромна вълна от заболели от COVID-19. Самата Рейчъл Блум сподели, че има приятел, който е в болница на няколко хиляди километра, защото се е разболял от вируса.

Актрисата благодари не само на медицинския персонал, който ѝ е помогнал с раждането, но и на всички лекари, които се борят с разпространяването на заразата от коронавирус: “Цялото ми семейство е вкъщи и са в безопасност, а аз съм благодарна на всички медицински лица. От тези в родилното, до тези, които помагат на пациенти с COVID като Адам. Те жертват толкова много на предните линии на тази война. Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви!”