Бившата полска тенисистка Агниешка Радванска е в очакване на първото си дете. Щастливата новина оповести самата Агниешка в социалните мрежи със снимка на детски чорапи и коментар: „Дойде време за нов етап в живота“ с хаштаговете #щастие, #семействотосеразраства и #щебъдамайка.

Радванска се омъжи за своя спаринг партньор Давид Селт през лятото на 2017 година в полския град Краков.

На събитието присъства една от най-добрите й приятелки и колежки – тенисистката Каролине Возняцки, която година по-късно също мина под венчилото в приказна рокля Oscar de la Renta. Съвсем скоро и Каролине обяви, че слага край на кариерата си на корта след Australian Open 2020.

Анонсът за бременността на Агниешка идва само месец, след като друга звезда от световния тенис, която се отказа от кариерата си съвсем скоро, също оповести, че е в очакване на първото си дете – 30-годишната Доминика Цибулкова.

30-годишната Радванска сложи край на кариерата си през 2018 година. Най-голямото постижение в кариерата й е достигането до номер 2 в световната ранглиста в женския тенис през юли 2012 година, когато играе на финал на Уимбълдън.

След приключване на кариерата й в тениса поради здравословни проблеми Радванска показа, че може да се забавлява като демонстрира завидни умения на дансинга. В началото на миналата година тя взе участие в популярно танцувално риалити.

Тя продължава да е една от най-обичаните и успешни полски тенисистки. На 24 май 2008 г. минава границата от 1 млн. долара от наградни фондове, като се превръща в първата полякиня, която я достига.

През август 2019 г. Агинешка Радванска се снима във фотосесия на полския Harper’s Bazaar.