Наричат Сюзън Лучи кралицата на сапунените опери, но последната й снимка в Инстаграм може спокойно да й спечели титлата кралица на младостта. Актрисата от американската сапунена опера „Всички мои деца“ е на 73 години, но кадърът по бански изумява почитателите й, които остават безмълвни пред прекрасната форма, в която се намира Сюзън.

По повод своята фигура и състояние на дъха Лучи споделя пред „Харпърс Базар“ през 2018 година, че се чувства толкова добре, колкото и когато била на 20 и 30 години и „дори по-добре физически“, отколкото когато била млада актриса.

Сюзън разкрива пред изданието и тайната за своята младост, която се крие в грижата за кожата.

„Грижете се за кожата си всеки ден. Ако кожата ви изглежда добре днес и вие се грижите за нея, има голяма вероятност тя да изглежда добре и утре“, споделя в интервю за списание „Пийпъл“.

Те заявява още, че обича целите бански и никога няма да я видите с половинки, защото е прекалено „срамежлива“. Доказателство за това са нейните снимки по бански в Инстаграм – не откриваме нито една, на която е с бански от две части.

„Като жени е лесно да открием грешките в себе си. Бъдете свой собствен най-добър приятел. Не се сравнявайте с другите и не бъдете толкова лоши към себе си“, добавя Лучи.

Тя е омъжена за 82-годишния Хелмут Хубер. Двойката се жени през 1969 година. Имат две деца.