Есента не означава начало на студените и скучни прекарани вкъщи дни. Ето 5 причини заради, които да заобикнете месец ноември:

1. Планината е много красива през есента и разходките са толкова приятни;

2. А когато навън е дъждовно и мрачно, няма нищо по-хубаво от това да гледаш филм с любима компания;

3. Най-подходящото време да седнем в любимото кафене или ресторант и да се насладим на ароматната напитка или вкусното ястие;

4. Това е времето, когато можем да съберем цялата тайфа и да отидем да се забавляваме, дори и ако времето е лошо;

5. А още по-голямо удоволствие за дамите е това време, когато могат да се отдадат на дълъг шопинг.

А какво ще кажете, ако всички тези неща можете да правите на едно място. Би било чудесно, нали. Е, имаме една страхотна новина – на 6-ти ноември, в 10:00 часа ще бъде отворен молът от ново поколение София Ринг Мол, който ще Ви предложи всичко накуп: близост до природата, уникални забавления на закрито, разнообразие от възможности за пазаруване и прекарване на свободното време, несрещана досега концентрация на магазини за мебели и интериорен дизайн на едно място.

София Ринг Мол е с обща площ от 105 000 кв.м. и се намира на Околовръстен път 214, точно до ИКЕА. Той е единственият по рода си, който разполага с огромни зелени площи, отворени пространства, широки тераси с гледка към планината и парк. Разнообразие от кафенета и ресторанти, които освен че задоволяват всеки вкус, са разположени така, че да се наслаждаваме на природата. София Ринг Мол ще предлага на посетителите си избор от над 400 модни марки, както познати и любими, така и 100 бранда, които за първи път стъпват на българския пазар. Част от тях са модните марки Julia Bergovich, Next, M&Co, Shana, Oasis, Claire’s, Helmi, Dur, Jennifer Lopez, както и Coccinelle с висококачествените си чанти и аксесоари и британската традиция на Barbour.

Освен това, посетителите ще могат да се възползват от неговите уникални места за развлечение. FUNTASY Ring Park в София Ринг Мол ще бъде най-големият увеселителен център на закрито, в който ще има истинска ледена пързалка, въртележка, арена за каране на колелета, трамплини, сцена за представления и парти зони за тържества и рождени дни. Молът ще разполага с 10 кинозали с ВИП салони, амфитеатър за концерти, както и с най-голямата закрита картинг писта в София с площ 7 500 кв.м.

В новия мол ще отвори врати и най-големият универсален магазин в странатаNotosgalleries, който ще бъде изграден според концепцията shop-in-shop (магазин-в-магазина) и има площ от 6 500 кв.м. Той ще предлага 100 световни марки за облекло, 100 козметични марки и парфюми, 50 марки обувки и аксесоари и 50 марки стоки за дома: CHANEL, DKNY, Dior, Armani, Bvlgari, Guerlain, Lauren by Ralph Lauren, Julia Bergovits и LACOSTE са малка част от тях.

София Ринг Мол ще предложи за първи път най-голямото разнообразие от мебели и стоки за дома, концентрирани на едно място. Той ще бъде и първият мол в столицата, който включва магазин от типа "направи си сам" – Mr. Bricolage.

Не забравяйте – откриване на 6-ти ноември, 10:00 часа. София Ринг Мол Ви очаква с много изненади.

Към програмата >>